Drudzy u Soccera

Fajni.pl

Fajni.pl zajęli drugie miejsce w halowym mini-turnieju zorganizowanym przez KP Soccer Calcio Cosinus. W zawodach, ktore odbyły się 23 listopada 2008 r w hali Anilany udział wzieły: dwie drużyny Soccera, Zatoka Meduz oraz Fajni.pl...

Wyniki meczów:

• KP Soccer Calcio Cosinus II - Zatoka Meduz 1:4
  • KP Soccer Calcio Cosinus I - Fajni.pl 2:0
  • Fajni.pl - Zatoka Meduz 3:3
  • KP Soccer Calcio Cosinus I - KP Soccer Calcio Cosinus II 5:0
  • Fajni.pl - KP Soccer Calcio Socinus II 2:0
  •  KP Soccer Calcio Cosinus I - Zatoka Meduz 5:0

W efekcie pierwsze miejsce zajęła pierwsza drużyna Soccera (9 pkt) a w walce o drugie miejsce Fajni (4 pkt) wyprzedzili Zatokę Meduz dzięki lepszej różnicy bramek .

Hits: 542
Komentarze (5)Add Comment
saviol
saviol
23 listopad 2008
85.89.162.224
...

mecz pomiędzy soccerami...tam padł wynik 5-0 =) nie krzywdźmy kolegów =) pzdr

prezes
pieniu
23 listopad 2008
195.69.83.39
...

:)
Poprawione.

lewy
lewy
23 listopad 2008
87.105.93.248
...

Prezes a można trochę więcej informacji prosić na temat naszego zespołu? Jak sobie radziliśmy na hali? Jeśli chodzi o moją łydkę, to myślę, że za tydzień -dwa będę mógł delikatnie zagrać na sali, tak bez nadwyrężania jej. Na styczeń powinienem być w pełni gotowy. Na razie nadal odczuwam ból ale dużo mniejszy. Pozdrowienia dla wszystkich amatorów piłki amatorskiej:))

prezes
pieniu
23 listopad 2008
195.69.83.39
...

Ogólnie jak na pierwszy występ na hali całkiem przyzwoicie.
Mecz z Soccerem (grającym aktualnie w II lidze futsalowej) przegraliśmy dopiero w ostatnich dwóch minutach. Wcześniej mimo ich przewagi utrzymywaliśmy bezbramkowy remis. Sporo wyjął Kapeć. Z Zatoką było zbyt dużo chaosu i traciliśmy frajerskie bramki. A w meczu z drugim soccerem (zmęczonym dwoma porażkami) to już my przeważaliśmy nie wykorzystując wielu dobrych sytuacji. Ale w końcu polegli.
Niebagatelną rolę odegrała w tym meczu moja zmiana:) w drugiej połowie. Wszedłem, pogoniłem naszych i od razu wpadły dwie bramki. Nie to żebym się chwalił ale wiesz :)

0
Przemek
24 listopad 2008
81.219.124.177
...

Fajnie, że na stronce Fajnych ;) znalazło się info o naszym mini-turnieju! I to tak szybko (zresztą jak zwykle!!!).
Jedna malutka uwaga: Soccer 2 przegrał z Zatoką Meduz 1:4.
Pozdrawiam

Napisz Komentarz

busy
Załóż konto

Ogłoszenia piłkarskie